Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 18 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Stranger of Paradise Final Fantasy Origin aangekondigd

Tijdens een Square Enix-stream mag er natuurlijk geen Final Fantasy-game ontbreken. Vanavond werd de spinoff-game Stranger of Paradise Final Fantasy Origin aangekondigd.

Een tijdje geleden ging er een gerucht rond over een Souls-like Final Fantasy-game van de makers van Nioh. Tijdens de E3-presentatie van Square Enix werd dit gerucht bevestigd. Middels een trailer van ruim twee minuten zien we beelden van deze nieuwe game. We zien de Warriors of Light Jack, Ash en Jed, die middels snelle en bloederige combat tegen Chaos vecht. Dit doen zij om uiteindelijk de Chaos Shrine te kunnen openen.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin verschijnt 2022 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Tot 24 juni is er een Trial Version beschikbaar voor de PlayStation 5.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?