Trailer: Stray Blade verschijnt in april

Geplaatst:
Aangepast: 15 februari 2023 10:58

Het is even een tijdje relatief stil geweest rondom Stray Blade. Nu heeft uitgever 505 Games echter de releasedatum voor de action adventure game prijsgegeven.

Heb jij al een Valentijnsdag cadeautje mogen ontvangen van je lief? Nee? Niet getreurd, want 505 Games denkt wel aan je. Naar eigen zeggen houden zij dusdanig veel van de community dat ze Valentijnsdag niet onverlet voorbij konden laten gaan dit jaar. Daarom hebben zij als cadeau de releasedatum van Stray Blade - niet te verwarren met die tolletjes in een arena - vandaag onthuld. Over een maand of twee zal de game zich dan eindelijk aan gaan dienen. Voor de volledigheid hebben zij hiervoor ook een speciale trailer online gezet. Je moet alleen niet met je ogen knipperen als je hem gaat bekijken, want dan mis je de trailer. Hij duurt namelijk niet echt lang.

Stray Blade verschijnt op 20 april voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: 505 Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray Blade

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 april 2023

Ontwikkelaar

Point Blank

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord