Stray Blade

  • Ontwikkelaar Point Blank
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Hack and Slash
  • Gameliner score -

Gameplay: Nieuwe Stray Blade trailer vrijgegeven

Naast de aankonding van Among the Trolls en de eerste beelden van Miasma Chronichles werd er ook een nieuwe trailer van Stray Blade getoond tijdens de 505 Games Showcase.

De laatste trailer van Stray Blade zat vol gevechten. Hoewel dit terugkeert in de nieuwe trailer, krijgen we voornamelijk informatie over de wereld. Deze veranderd door de acties van de speler, wat er voor zorgt dat het handig is om terug te keren naar de al verkende gebieden. Naast allerlei monsters zijn er ook mensen aanwezig in de vallei. De verschillende fracties willen namelijk het land overnemen. Het verkennen doe je samen met ambachtsman Boji die ook helpt tijdens de gevechten. Een belangrijke gameplay element is dat je kunt wisselen tussen alle wapens en dankzij de eindbazen toegang krijgt tot nieuwe abilities. Ze zorgen er niet alleen voor dat je sterker bent, maar geven ook toegang tot nieuwe gebieden. Alle beelden van Stray Blade zijn vanaf minuut zestien te bekijken.

Stray Blade verschijnt in 2023 voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON 505 Games Spring Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?