Gameplay: Nieuwe Stray Blade trailer vrijgegeven

Geplaatst:

Naast de aankonding van Among the Trolls en de eerste beelden van Miasma Chronichles werd er ook een nieuwe trailer van Stray Blade getoond tijdens de 505 Games Showcase.

De laatste trailer van Stray Blade zat vol gevechten. Hoewel dit terugkeert in de nieuwe trailer, krijgen we voornamelijk informatie over de wereld. Deze veranderd door de acties van de speler, wat er voor zorgt dat het handig is om terug te keren naar de al verkende gebieden. Naast allerlei monsters zijn er ook mensen aanwezig in de vallei. De verschillende fracties willen namelijk het land overnemen. Het verkennen doe je samen met ambachtsman Boji die ook helpt tijdens de gevechten. Een belangrijke gameplay element is dat je kunt wisselen tussen alle wapens en dankzij de eindbazen toegang krijgt tot nieuwe abilities. Ze zorgen er niet alleen voor dat je sterker bent, maar geven ook toegang tot nieuwe gebieden. Alle beelden van Stray Blade zijn vanaf minuut zestien te bekijken.

Stray Blade verschijnt in 2023 voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: 505 Games Spring Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray Blade

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 april 2023

Ontwikkelaar

Point Blank

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord