Trailer: Eerste beelden Miasma Chronicles getoond

Geplaatst: 17 mei 2022 16:00

De studio achter het tactische avontuur Mutant Year Zero: Road to Eden komt met een nieuwe game die in 2023 moet uitkomen. Tijdens de 505 Games Showcase werden de eerste beelden van Miasma Chronicles getoond.

In Miasma Chronicles volg je het verhaal van Elvis die is opgevoed door een robot. Het enige wat hij heeft van zijn moeder is een handschoen. In de trailer is dan ook te zien dat hij met de handschoen de Miasma kan beheersen. Deze duistere kracht heeft ervoor gezorgd dat heel Amerika in puin ligt, waardoor de game een post-apocalyptisch setting heeft. Elvis gaat dan ook samen met zijn grote broer de robot op zoek naar antwoorden. Hoewel de trailer niet toont hoe de gameplay eruit ziet, werd er tijdens de showcase meerdere malen benoemd dat het gaat om een tactisch avontuur. Het is dus mogelijk dat The Bearded Ladies de succesformule van hun voorgaande games inzet bij Miasma Chronicles.

Miasma Chronicles verschijnt in 2023 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: 505 Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Miasma Chronicles

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

The Bearded Ladies Consulting

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord