Miasma Chronicles

  • Ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Eerste beelden Miasma Chronicles getoond

De studio achter het tactische avontuur Mutant Year Zero: Road to Eden komt met een nieuwe game die in 2023 moet uitkomen. Tijdens de 505 Games Showcase werden de eerste beelden van Miasma Chronicles getoond.

In Miasma Chronicles volg je het verhaal van Elvis die is opgevoed door een robot. Het enige wat hij heeft van zijn moeder is een handschoen. In de trailer is dan ook te zien dat hij met de handschoen de Miasma kan beheersen. Deze duistere kracht heeft ervoor gezorgd dat heel Amerika in puin ligt, waardoor de game een post-apocalyptisch setting heeft. Elvis gaat dan ook samen met zijn grote broer de robot op zoek naar antwoorden. Hoewel de trailer niet toont hoe de gameplay eruit ziet, werd er tijdens de showcase meerdere malen benoemd dat het gaat om een tactisch avontuur. Het is dus mogelijk dat The Bearded Ladies de succesformule van hun voorgaande games inzet bij Miasma Chronicles.

Miasma Chronicles verschijnt in 2023 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON 505 Games Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?