Check hier alle The Game Awards 2023 content

Miasma Chronicles

  • Ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting
  • Eerste releasedatum 23 mei 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Maak kennis met de crew van Miasma Chronicles

505 Games wist tijdens de Tokyo Game Show even een flink aantal titels in het zonnetje te zetten. Een van die titels is Miasma Chronicles.

Mocht je onze Miasma Chronicles preview nog niet hebben gelezen, dan zou ik dat maar snel doen. De game wist namelijk grote indruk te maken. Mede dankzij zijn vermakelijk cast aan personages. Miasma Chronicles plaatst je in de huid van Elvis, die samen met zijn robotische broer Diggs het opneemt tegen de Miasma. Wat de Miasma nou precies is, weten wij nog steeds niet. Maar blijkbaar is het wel een vervelend goedje, de hele wereld is namelijk naar de gallemiezen geholpen. Benieuwd naar wie Elvis, Diggs en die kerel in die glazen pot nou zijn? Check dan hieronder de Miasma Chronicles character trailer!

Miasma Chronicles verschijnt ergens in 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

BRON 505 Games

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?