Miasma Chronicles is verkrijgbaar in mei

Geplaatst:

De gebaarde dames hebben goed nieuws voor de fans van strategiegames onder ons. Miasma Chronicles heeft een releasedatum te pakken en je hoeft niet zo gek lang meer te wachten.

Miasma Chronicles is een turn-based actie/strategiegame, waarin de wereld betere tijden gekend heeft. Je stapt in de schoenen van Elvis - een wees die achtergelaten is door zijn moeder in het woeste landschap van Amerika. Gelukkig heeft hij wel een robot - genaamd Diggs - aan zijn zijde. Samen moet ze achter de betekenis van Miasma komen. Elvis heeft ook een krachthandschoen, waarmee hij de Miasma kan controleren en gebruiken. Miasma is een entiteit die een bedreiging vormt voor de laatste overblijfsels van de mensheid. Iedereen die ermee in contact komt, is vrijwel meteen daarna compleet over de rooie. Goed opletten, dus. Verder komt Elvis ook vriendelijke gezichten tegen die hem willen ondersteunen tijdens zijn reis.

Check hier onze preview van Miasma Chronicles.

Miasma Chronicles mei releasedatum 1Miasma Chronicles mei releasedatum 1Miasma Chronicles mei releasedatum 1Miasma Chronicles mei releasedatum 1

Miasma Chronicles is beschikbaar vanaf 23 mei voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: 505 Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Miasma Chronicles

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

The Bearded Ladies Consulting

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord