Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Miasma Chronicles

  • Ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting
  • Eerste releasedatum 23 mei 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Strategie
  • Gameliner score

Miasma Chronicles is verkrijgbaar in mei

De gebaarde dames hebben goed nieuws voor de fans van strategiegames onder ons. Miasma Chronicles heeft een releasedatum te pakken en je hoeft niet zo gek lang meer te wachten.

Miasma Chronicles is een turn-based actie/strategiegame, waarin de wereld betere tijden gekend heeft. Je stapt in de schoenen van Elvis - een wees die achtergelaten is door zijn moeder in het woeste landschap van Amerika. Gelukkig heeft hij wel een robot - genaamd Diggs - aan zijn zijde. Samen moet ze achter de betekenis van Miasma komen. Elvis heeft ook een krachthandschoen, waarmee hij de Miasma kan controleren en gebruiken. Miasma is een entiteit die een bedreiging vormt voor de laatste overblijfsels van de mensheid. Iedereen die ermee in contact komt, is vrijwel meteen daarna compleet over de rooie. Goed opletten, dus. Verder komt Elvis ook vriendelijke gezichten tegen die hem willen ondersteunen tijdens zijn reis.

Check hier onze preview van Miasma Chronicles.

Miasma Chronicles is beschikbaar vanaf 23 mei voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON 505 Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?