Check hier alle The Game Awards 2023 content

Miasma Chronicles

  • Ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting
  • Eerste releasedatum 23 mei 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Strategie
  • Gameliner score

Gameplay: Check 16 minuten aan Miasma Chronicles gameplay

De eerste gameplaybeelden van Miasma Chronicles zijn vrijgegeven. We kunnen wel zestien minuten aan gameplay bewonderen.

Tijdens de 505 Games Showcase van afgelopen mei werd Miasma Chronicles aangekondigd. Deze game, van dezelfde makers als Mutant Year Zero: Road to Eden, gaat over een vreemd goedje dat Miasma wordt genoemd en een jongeman die dit blijkbaar kan beheersen. Tijdens de Tokyo Game Show van vorig jaar konden we al kennismaken met de personages van Miasma Chronicles. Inmiddels heeft uitgever 505 Games wat pre-release alpha footage vrijgegeven. Deze beelden laten ons de eerste zestien minuten van de game zien. Zo zien we dat Miasma Chronicles een tactische RPG is en krijgen we wat van het verhaal te zien. Elvis en zijn robot-broer Diggs nemen het in turn-based gevechten op tegen verschillende soorten monsters en kletsen samen heel wat af.

Miasma Chronicles verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON 505 Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?