Gameplay: Check 16 minuten aan Miasma Chronicles gameplay

Geplaatst:

De eerste gameplaybeelden van Miasma Chronicles zijn vrijgegeven. We kunnen wel zestien minuten aan gameplay bewonderen.

Tijdens de 505 Games Showcase van afgelopen mei werd Miasma Chronicles aangekondigd. Deze game, van dezelfde makers als Mutant Year Zero: Road to Eden, gaat over een vreemd goedje dat Miasma wordt genoemd en een jongeman die dit blijkbaar kan beheersen. Tijdens de Tokyo Game Show van vorig jaar konden we al kennismaken met de personages van Miasma Chronicles. Inmiddels heeft uitgever 505 Games wat pre-release alpha footage vrijgegeven. Deze beelden laten ons de eerste zestien minuten van de game zien. Zo zien we dat Miasma Chronicles een tactische RPG is en krijgen we wat van het verhaal te zien. Elvis en zijn robot-broer Diggs nemen het in turn-based gevechten op tegen verschillende soorten monsters en kletsen samen heel wat af.

Miasma Chronicles verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: 505 Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Miasma Chronicles

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

The Bearded Ladies Consulting

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord