Tekken 8

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Tekken 8 brengt Paul Phoenix terug

Er zijn in totaal vier personages die in alle Tekken-games een opkomst hebben gemaakt - Paul Phoenix is er één van. Wederom keert de vechtersbaas terug, ditmaal in het nieuwste deel: Tekken 8.

Paul Phoenix was altijd te herkennen aan zijn hi-top fade kapsel. Hij is echter naar de kapper geweest - je moet meegaan met de tijd, hé. Het vechten is hij niet verleerd, want we zien dat hij flink wat rake klappen uitdeelt in de nieuwe gameplaytrailer. Temperamentvol gaat hij te werk en zijn tegenstanders zijn er de dupe van. Naast de nieuwe moves van Phoenix zien we wat nieuwe stages. Zo vechten ze in een arena die niet zou misstaan in Mortal Kombat en wordt er geknokt in een militaire basis.

Check hier de Tekken 8 gameplay trailer van Jin Kazama.

Tekken 8 verschijnt dit jaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Bandai Namco

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?