Trailer: Tekken 8 brengt Paul Phoenix terug

Geplaatst: 14 maart 2023 13:25

Er zijn in totaal vier personages die in alle Tekken-games een opkomst hebben gemaakt - Paul Phoenix is er één van. Wederom keert de vechtersbaas terug, ditmaal in het nieuwste deel: Tekken 8.

Paul Phoenix was altijd te herkennen aan zijn hi-top fade kapsel. Hij is echter naar de kapper geweest - je moet meegaan met de tijd, hé. Het vechten is hij niet verleerd, want we zien dat hij flink wat rake klappen uitdeelt in de nieuwe gameplaytrailer. Temperamentvol gaat hij te werk en zijn tegenstanders zijn er de dupe van. Naast de nieuwe moves van Phoenix zien we wat nieuwe stages. Zo vechten ze in een arena die niet zou misstaan in Mortal Kombat en wordt er geknokt in een militaire basis.

Check hier de Tekken 8 gameplay trailer van Jin Kazama.

Tekken 8 verschijnt dit jaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord