Terminator Resistance

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Terminator Resistance aangekondigd

De game Terminator Resistance is onlangs aangekondigd door uitgever Reef Entertainment. De first-person shooter komt dit jaar nog uit en er is ook al een trailer te bezichtigen op het officiële YouTube-kanaal van de uitgever.

Binnenkort komt er een nieuwe first-person shooter naar de markt, in de vorm van Terminator Resistance. Het Poolse Teyon, dat in 2013 ook al verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van Rambo: The Video Game, rondt binnenkort haar werkzaamheden af. In Terminator Resistance volg je het verhaal van soldaat Jacob Rivers, die in een post-apocalyptisch Los Angeles de strijd aan gaat met Skynet. In de trailer krijgen we een glimp te zien van hoe dat er nou precies uitziet en waar onze soldaat Rivers in verzeild is geraakt:

Terminator Resistance komt op 15 november uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?