Terminator Resistance

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: 10 minuten gameplay Terminator: Resistance onthuld

De eerste gameplay fragmenten van Terminator: Resistance zijn onthuld. De game wordt uitgegeven door Reef Entertainment.

Terminator: Resistance gooit de speler in een toekomstige setting. Zelfdenkend computernetwerk Skynet is doorgedraaid en heeft een leger van Terminators die mensen opjagen. De trailer toont ons de FPS elementen, diverse vijanden en de mogelijkheid om items te craften. De gameplay video toont verder wat interacties met andere rebellen. Terminator: Resistance maakt gebruik van een dialoog systeem en claimt dat deze keuzes impact hebben op je ervaring. De verwoeste omgevingen waarin je strijdt tegen de machines hebben veel weg van de originele vormgeving in de oude Terminator films.

Terminator: Resistance is vanaf 15 november beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?