Video: 10 minuten gameplay Terminator: Resistance onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 7 november 2019 13:32

De eerste gameplay fragmenten van Terminator: Resistance zijn onthuld. De game wordt uitgegeven door Reef Entertainment.

Terminator: Resistance gooit de speler in een toekomstige setting. Zelfdenkend computernetwerk Skynet is doorgedraaid en heeft een leger van Terminators die mensen opjagen. De trailer toont ons de FPS elementen, diverse vijanden en de mogelijkheid om items te craften. De gameplay video toont verder wat interacties met andere rebellen. Terminator: Resistance maakt gebruik van een dialoog systeem en claimt dat deze keuzes impact hebben op je ervaring. De verwoeste omgevingen waarin je strijdt tegen de machines hebben veel weg van de originele vormgeving in de oude Terminator films.

Terminator: Resistance is vanaf 15 november beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Terminator Resistance

Series

-

Uitgever

Reef Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

15 november 2019

Ontwikkelaar

Teyon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord