Terminator Resistance

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Terminator: Resistance krijgt gratis update

Terminator: Resistance krijgt een gratis update. Spelers kunnen aan de slag met nieuwe content, waarin ze in de huid kruipen van een Terminator.

Het originele verhaal van Terminator: Resistance ging natuurlijk over het verzet en het overleven in een verknipte toekomst, waarin Skynet de wereld overnam. De nieuwe content laat echter de andere kant van de oorlog zien. De spelers zijn als een Terminator op jacht naar het verzet. Je speelt als een T-800 series Infiltrator en je moet opzoek naar de relevante informatie om de oorlog te winnen. Het uiteindelijk doel is om een commandant van het verzet uit te schakelen. Je krijgt hier echter één keer de kans voor, dus plan je strategie goed! Bekijk hier de review van Terminator: Resistance.

Terminator: Resistance is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De update is nu live op Steam. Wanneer deze content naar de andere platformen komt is nog niet bekend.

BRON Reef Entertainment

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?