The Ascent

  • Ontwikkelaar Neon Giant
  • Eerste releasedatum 29 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: The Ascent krijgt DLC genaamd Cyber Heist

Heb je een reden nodig om terug in The Ascent te stappen? Een geheime missie in de Cyber Heist DLC geeft wellicht voldoende motivatie.

De Cyber Heist DLC speelt zich af na de main campaign van The Ascent. Let op, je moet dus eerst de basegame hebben uitgespeeld. Solo of met een paar vrienden kun je aan de slag met de nieuwe content. Je reist af naar een nieuwe locatie en maakt gebruik van verse wapens. Het melee-systeem heeft ook een aantal upgrades ontvangen. De topgeheime missie betaalt vorstelijk, maar heb jij het wel in je om de doelen succesvol te voltooien? Er komen namelijk genoeg nieuwe tegenstanders op je pad.

Bekijk hier onze review van The Ascent.

The Ascent is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Cyber Heist is beschikbaar vanaf 18 augustus.

BRON Curve Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?