Trailer: The Ascent krijgt DLC genaamd Cyber Heist

Geplaatst: 4 augustus 2022 15:00

Heb je een reden nodig om terug in The Ascent te stappen? Een geheime missie in de Cyber Heist DLC geeft wellicht voldoende motivatie.

De Cyber Heist DLC speelt zich af na de main campaign van The Ascent. Let op, je moet dus eerst de basegame hebben uitgespeeld. Solo of met een paar vrienden kun je aan de slag met de nieuwe content. Je reist af naar een nieuwe locatie en maakt gebruik van verse wapens. Het melee-systeem heeft ook een aantal upgrades ontvangen. De topgeheime missie betaalt vorstelijk, maar heb jij het wel in je om de doelen succesvol te voltooien? Er komen namelijk genoeg nieuwe tegenstanders op je pad.

Bekijk hier onze review van The Ascent.

The Ascent is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Cyber Heist is beschikbaar vanaf 18 augustus.

Bron: Curve Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Ascent

Series

-

Uitgever

Curve Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 juli 2021

Ontwikkelaar

Neon Giant

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord