Trailer: The Binding of Isaac: Repentance releasedatum bekend

Geplaatst: 2 januari 2021 13:50

The Binding of Isaac: Repentance, de nieuwste uitbreiding van de roguelike-game, heeft een releasedatum ontvangen. De DLC komt eerst naar de pc.

In de trailer zien we wat mogelijke hints naar wat we kunnen verwachten in de nieuwste uitbreiding voor The Binding of Isaac. In de kast zien we al bestaande voorwerpen van de populaire roguelike-game. De trailer sluit af met Isaac zijn grootste angst, namelijk zijn moeder. Deze uitbreiding is gemaakt door een groep ex-modders, die ook verantwoordelijk zijn geweest voor de fanmade uitbreiding Antibirth. Edmund McMillen was zo onder de indruk van deze creatie, dat hij ze heeft ingehuurd voor de real deal. De meest recente DLC vind je hier, The Binding of Isaac: Afterbirth+.

The Binding of Isaac: Repentance is beschikbaar vanaf 31 maart voor de pc. De console-versie komt later.

Bron: Edmund McMillen
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Binding of Isaac

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

28 september 2011

Ontwikkelaar

Edmund McMillen

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord