Trailer: The Callisto Protocol kent een releasedatum

Geplaatst:

The Callisto Protocol is deze winter te beschouwen op je pc of console naar keuze. Get jezelf schrap voor vliegende ingewanden, laten we hopen dat het niet de jouwe zijn.

The Callisto Protocol heeft veel weg van Dead Space. Horror in de ruimte met veel luide jumpscares en natuurlijk emmers vol met bloed en andere onaangename lichaamssappen. De originele makers van de horrorgame zijn ook aan het werk aan deze titel, dus dat verklaart een hoop. Onlangs werd de releasewindow van The Callisto Protocol onthuld gepaard met meer informatie. Toevallig zien we sommige puntjes terug in de trailer. Zo zien we onze protagonist in actie met melee-wapens. Het wordt voor hem een vervelend uitstapje. Een mysterieuze stem vult de trailer ook met commentaar. Wat zijn rol in de game is, op ons leven zuur maken na, is nog onduidelijk.

The Callisto Protocol is beschikbaar vanaf 2 december 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Callisto Protocol

Series

-

Uitgever

KRAFTON

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Striking Distance Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord