Trailer: The Elder Scrolls Online: High Isle komt naar de Xbox

Geplaatst:

The Elder Scrolls Online: High Isles, de laatste uitbreiding van ESO, komt binnenkort uit op de Xbox-consoles. Dat werd aangekondigd tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase.

The Elder Scrolls Online: High Isles werd eerder dit jaar aangekondigd door Bethesda. In de uitbreiding verken je de High Isles, een vakantieoord van nobels, die onder het bewind van de Bretons valt. In de uitbreiding leer je meer over de Bretons en neem je het op tegen de Ascendant Order die de vredesbespreking die binnenkort plaatsvindt wil dwarsbomen. High Isles is al uit voor pc en Mac, maar vanaf 21 juni kunnen Xbox-gebruikers ook met de uitbreiding aan de slag.

The Elder Scrolls Online: High Isle-uitbreiding komt 21 juni uit op de Xbox One en Xbox Series. De uitbreiding is al beschikbaar voor pc en Mac.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls Online: High Isle

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 juni 2022

Ontwikkelaar

ZeniMax Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord