Trailer: The First Descendant verschijnt in 2024

Geplaatst: 12 december 2023 11:25
-

The First Descendant, de game zwerft al een tijdje door het rijk van 'hoe is het daar eigenlijk mee' games en eigenlijk zijn er zaken waar we nog te weinig van weten. We weten dat de game ooit Project Magnum heette, dat Nexon aan deze F2P looter shooter werkt, en dankzij wat trailers weten we ook wat van het verhaal achter de game. Maar wanneer komt The First Descendant eigenlijk uit? Dat weten we nu ook.

Maar voor we daar verder over gaan soebatten, wil Nexon ook nog even laten zien hoe geweldig The First Descendant gaat worden. Free-to-play agmes hebben namelijk een bepaalde reputatie en om die reputatie te overschaduwen moet je natuurlijk met een dijk van een trailer op de proppen komen. Nou, dames en heren, hier is die trailer.

Wie de trailer helemaal heeft afgekeken weet ook meteen wanneer The First Descendant moet verschijnen, maar voor degenen die eerder zijn om uiteenlopende redenen zijn afgehaakt; Zomer 2024.

Heb jij al een beetje zin in The First Descendant of wacht je liever op de Second Descendant? Ventileer uw mening in de comments.

Bron: Nexon
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The First Descendant

Ontwikkelaar:

Nexon

Uitgever:

NEXON Korea Corporation.

Release:

2 juli 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord