Trailer: The Long Dark - Episode 3: Crossroads Elegy viert release met launchtrailer

Geplaatst: 22 oktober 2019 16:30
Aangepast: 22 oktober 2019 16:37

Het heeft een tijdje geduurd, maar de verhaalmodus van The Long Dark gaat verder met Episode 3: Crossroads Elegy. Om dit te vieren heeft Hinterland een launchtrailer vrijgegeven op hun YouTube-kanaal.

De verhaalmodus van The Long Dark kent sinds vandaag een derde episode. Hoewel in de eerste twee episodes het verhaal van Will Mackenzie werd verteld is dit niet meer het geval in Episode 3: Crossroads Elegy. De trailer die vandaag is vrijgegeven laat namelijk gedeeltes van het verhaal van Dr. Astrid Greenwood zien. Episode drie gaat dan ook over haar en wat ze heeft moeten doorstaan na het vliegtuigongeluk. Bij het opstarten van de game is het direct mogelijk om Episode 3: Crossroads Elegy te spelen. Je hoeft dus niet de eerste twee episodes gespeeld te hebben.

Episode 3: Crossroads Elegy is nu beschikbaar als onderdeel van de verhaalmodus in The Long Dark op Steam, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Hinterland

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 augustus 2017

Ontwikkelaar

Hinterland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord