The Sinking City

  • Ontwikkelaar Frogwares
  • Eerste releasedatum 27 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Horror
  • Gameliner score

Trailer: The Sinking City trailer verwelkomt je in Oakmont

Bigben Interactive heeft een nieuwe trailer van The Sinking City vrijgegeven en deze verwelkomt je in Oakmont. In deze trailer is de duistere gameplay van de game te zien en deze wordt ondersteunt door de stem van hoofdpersonage Charles Reed.

The Sinking City speelt zich af in de jaren '20 van de vorige eeuw, in de open-wereld van de stad Oakmont. Als privé detective Charles Reed is het aan jou om zaken op te lossen door te observeren en met mensen te praten. Het hoofdonderzoek draait om een mysterieuze overstroming, die een duistere en bovennatuurlijke oorsprong lijkt te hebben.

The Sinking City verschijnt op 27 juni voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bigben Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?