Frogwares blaast The Sinking City nieuw leven in

Geplaatst:

Was jij ook zo niet onder de indruk van The Sinking City? Wees gerust, jij was niet de enige. Zelfs ontwikkelaar Frogwares had het allemaal heel anders gezien. Maar ja, eigendomsrechten weerhielden Frogwares ervan om met The Sinking City te doen wat het eigenlijk wilde. Gelukkig veranderen tijden en Frogwares is inmiddels ook uitgever - en daarmee ook eigenaar - van de game, waardoor men eindelijk alles kan fixen wat The Sinking City maar 'meh' maakte.

Middels een flinke lap tekst op de productpagina op Steam laat frogwares weten The Sinking City volledig op de schop te nemen. Wanneer de nieuwe versie verschijnt is nog niet helemaal duidelijk, maar men hoopt op half januari, wat het dus al bijna is. Eigenaars van het origineel krijgen de nieuwe versie geheel kosteloos aangeboden, waarbij Frogwares ook belooft dat alle verschenen DLC inbegrepen wordt.

The Sinking City6

Het enige minpuntje is misschien wel dat save files geheel obsoleet zijn. Men zal dus helemaal weer van voor af aan moeten beginnen met The Sinking City. Maar goed, als de game nu wel leuk wordt, dan is dat natuurlijk ook niet zo'n ramp.

Ben je geheel onbekend met The Sinking City en wil je weten waar het allemaal over gaat? Verdiep je dan in Patricks review van The Sinking City op de Xbox One, welke niet eens zo heel negatief gestemd is.

Bron: Steampowered
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Sinking City

Series

-

Uitgever

Bigben Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

27 juni 2019

Ontwikkelaar

Frogwares

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord