Trailer: The Thaumaturge trailer toont de Bukavac

-

Het verhaal is belangrijk in de RPG The Thaumaturge en dat blijkt griezelige elementen te bevatten. Om dat duidelijk te maken vertelt Fool’s Theory wat over de Salutors: Bukavac, een van de vijanden die je gaat tegenkomen.

De Bukavac wordt gezien als de belichaming van brutaliteit en is de straf voor het begaan van een onvergeeflijke daad. De mythe komt officieel uit Syrmië, een gebied dat is verdeeld tussen Servië en Kroatië. Zelfs de naam van dit beest is afgeleid van de lore, want het is gekoppeld aan het woord huilen. Mocht je de Bukavac tegenkomen in de game, dan weet je wel waarom. Ze kunnen namelijk ontzettend hard krijsen en dat hoor je van een afstandje al.  Het design van de Bukavac is gekoppeld aan het verhaal van The Thaumaturge. Aan de hand van de trailer wordt duidelijk dat je deze vijand niet wil tegenkomen. Hij heeft lange klauwen en scherpe tanden. Hij scheurt je dus eenvoudig aan stukken of bijt eventjes je keel doormidden. Dat zijn eigenlijk genoeg redenen om weg te rennen, maar dat doe je in een game natuurlijk niet. The Thaumaturge biedt namelijk turn-based combat, dus je zult ze moeten vermoorden. 

The Thaumaturge verschijnt dit jaar nog voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Thaumaturge

Ontwikkelaar:

Fool's Theory

Uitgever:

11 bit studios

Release:

4 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord