Trailer: Tiny Roar kondigt Zelda-achtige RPG XEL aan

Geplaatst: 25 augustus 2021 16:10
Aangepast: 25 augustus 2021 16:10

Ontwikkelaar Tiny Roar brult het werkelijk van de daken; ze zijn bezig met een nieuwe game. De action-adventure RPG XEL is middels een trailer aangekondigd.

Opnieuw slaan Assemble Entertainment en Tiny Roar de handen ineen voor het uitbrengen van de game. De twee bedrijven zijn ook samen verantwoordelijk voor Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dont Dry. Op het YouTube-kanaal van Assemble Entertainment is een trailer verschenen van XEL. De aankondigingstrailer geeft ons direct al een goede indruk van wat de game ons te bieden heeft. Ondanks dat de beelden genomen zijn uit de early alpha build, wordt er al een goede indruk gewekt van wat ons in XEL te wachten staat. Heldin Reid gaat op pad om haar mysterieuze verleden te ontrafelen. Zodra ze als een ware koning Arthur een zwaard uit stuk schroot trekt, is het tijd voor actie. De beelden tonen de - zoals uitgever Assemble Entertainment het zelf noemt - Zelda-achtige gevechten.

XEL staat gepland voor een release in het tweede kwartaal van 2022 op Steam.

Bron: Assemble Entertainmnet
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XEL

Series

-

Uitgever

Assemble Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

12 juli 2022

Ontwikkelaar

Tiny Roar

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord