XEL

  • Ontwikkelaar Tiny Roar
  • Eerste releasedatum 12 juli 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Tiny Roar kondigt Zelda-achtige RPG XEL aan

Ontwikkelaar Tiny Roar brult het werkelijk van de daken; ze zijn bezig met een nieuwe game. De action-adventure RPG XEL is middels een trailer aangekondigd.

Opnieuw slaan Assemble Entertainment en Tiny Roar de handen ineen voor het uitbrengen van de game. De twee bedrijven zijn ook samen verantwoordelijk voor Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dont Dry. Op het YouTube-kanaal van Assemble Entertainment is een trailer verschenen van XEL. De aankondigingstrailer geeft ons direct al een goede indruk van wat de game ons te bieden heeft. Ondanks dat de beelden genomen zijn uit de early alpha build, wordt er al een goede indruk gewekt van wat ons in XEL te wachten staat. Heldin Reid gaat op pad om haar mysterieuze verleden te ontrafelen. Zodra ze als een ware koning Arthur een zwaard uit stuk schroot trekt, is het tijd voor actie. De beelden tonen de - zoals uitgever Assemble Entertainment het zelf noemt - Zelda-achtige gevechten.

XEL staat gepland voor een release in het tweede kwartaal van 2022 op Steam.

BRON Assemble Entertainmnet

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?