XEL

  • Ontwikkelaar Tiny Roar
  • Eerste releasedatum 12 juli 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: XEL krijgt releasedatum en nieuwe trailer

Vandaag hebben uitgeverij Assemble Entertainment en ontwikkelaar Tiny Roar samen de definitieve releasedatum voor XEL aangekondigd. Deze bekendmaking ging gepaard met een onheilspellende trailer.

In XEL verkennen spelers een mysterieuze en levende wereld vol puzzels en mysterieuze kerkers. In genadeloze gevechten tegen exotische dieren en robots neemt de game je mee in een episch en hartverwarmend verhaal vol fantastische locaties. De wereld zal vol zitten met sympathieke en interessante personages. XEL volgt het hoofdpersonage Reid, die schipbreuk lijdt op een mysterieuze wereld en geen herinneringen heeft aan de tijd voor de crash. Spelers gaan met Reid mee op haar reis om de mysteries van deze bizarre wereld te ontrafelen. Tijdens haar avontuur zal Reid charmante karakters ontmoeten, vechten door hordes robots en verschillende items en gadgets gebruiken. Niet alles is even vrolijk in de wereld van XEL. De trailer geeft een hint dat er iets goed fout is gegaan en dat je iemand niet moet vertrouwen.

XEL komt 12 juli naar pc en 14 juli naar de Switch.

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?