Trailer: Total War: Warhammer III Immortal Empires gamemodus getoond

Geplaatst: 1 juni 2022 20:20

Total War: Warhammer III wordt dit jaar nog verder ondersteund. De gamemodus Immortal Empires krijgt namelijk een open bèta.

In Total War: Warhammer III - Immortal Empires zijn alle gebieden en legers uit de eerdere Total War: Warhammer games te vinden. Veel is er nog niet over bekend, maar de ontwikkelaars beloven dat het een uitgebreide campagne bevat. Hiervoor moet je wel Total War: Warhammer I en Total War: Warhammer II in bezit hebben. Omdat het de bedoeling is dat de gamemodus nog jaren wordt ondersteund, is er gekozen voor een open bèta. Op deze manier wordt de feedback van de speler al tijdens de ontwikkeling verwerkt. De trailer toont de grootschalige gevechten tussen de fracties en is hieronder te bekijken.

De open bèta. voor Total War: Warhammer III - Immortal Empires gaat van start in het derde kwartaal van 2022.
Total War: Warhammer III is momenteel al te spelen via de pc.

Bron: Warhammer Skulls Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord