Trailer: Two Point Hospital later dit jaar naar consoles

Geplaatst:
Aangepast: 25 juli 2019 11:04

Als je graag het populaire Two Point Hospital had willen spelen, maar niet in het bezit bent van een pc, kun je straks toch met de game aan de slag. Two Point Hospital komt namelijk later dit jaar naar consoles.

Two Point Hospital verscheen vorig jaar voor de pc en werd een echte hit. De ziekenhuismanagementgame heeft inmiddels ook twee uitbreidingen gekregen en het ziet er niet naar uit dat het daarbij blijft. Ontwikkelaar Two Point Studios maakte onlangs namelijk bekend dat de game ook naar consoles gaat komen. Wanneer precies is momenteel nog niet bekend. Two Point Studios heeft wel aangegeven dat de consoleversie ook de uitbreidingen Bigfoot en Pebbery Island met zich meebrengt.

Two Point Hospital is momenteel te spelen op pc. Later dit jaar komt de game ook naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Two Point Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Two Point Hospital

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

30 augustus 2018

Ontwikkelaar

Two Point Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord