Two Point Hospital

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Two Point Hospital later dit jaar naar consoles

Als je graag het populaire Two Point Hospital had willen spelen, maar niet in het bezit bent van een pc, kun je straks toch met de game aan de slag. Two Point Hospital komt namelijk later dit jaar naar consoles.

Two Point Hospital verscheen vorig jaar voor de pc en werd een echte hit. De ziekenhuismanagementgame heeft inmiddels ook twee uitbreidingen gekregen en het ziet er niet naar uit dat het daarbij blijft. Ontwikkelaar Two Point Studios maakte onlangs namelijk bekend dat de game ook naar consoles gaat komen. Wanneer precies is momenteel nog niet bekend. Two Point Studios heeft wel aangegeven dat de consoleversie ook de uitbreidingen Bigfoot en Pebbery Island met zich meebrengt.

Two Point Hospital is momenteel te spelen op pc. Later dit jaar komt de game ook naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?