Trailer: UNSEEN toont de Japanse folklore in KEMURI

Geplaatst: 11 december 2023 13:45
Aangepast: 11 december 2023 13:45
-

De nieuwe Japanse studio UNSEEN kwam langs tijdens The Game Awards. Ben jij klaar om de Japanse folklore te ontdekken in KEMURI?

UNSEEN is de nieuwe studio onder leiding van Ikumi Nakamura. Zij werkte eerst bij Tango Gameworks aan Ghostwire: Tokyo - en de invloeden zijn goed terug te zien in de nieuwe IP KEMURI. Je bevindt je namelijk in de betonnen jungle, waar menig monster zich verstopt. Via jouw eigen 'FOX WINDOW' kun je een kijkje nemen in deze verscholen dimensie. Jouw werk als 'YOKAI HUNTER' is relatief simpel: jaag op de monsters, neem hun krachten over en trotseer nog grotere uitdagingen. Simpel, maar wellicht niet heel makkelijk. Gelukkig kun je samen met wat vrienden op jacht naar deze zogeheten 'YOKAI'.

KEMURI heeft nog geen releasedatum.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot KEMURI

Ontwikkelaar:

UNSEEN

Uitgever:

UNSEEN

Release:

NNB

-

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord