Trailer: Vampire Survivors Adventures zorgt voor nieuwe content

Geplaatst:

Vampire Survivors ontvangt een verse update, genaamd v1.8.0: The Deeplorable Update. Deze nieuwe update brengt de Adventures-modus naar de game.

De Adventures-modus schotelt de content van de game op een nieuwe wijze voor aan de spelers. Deze avonturen zijn op zichzelf staande verhalen in miniatuurformaat die de inhoud van Vampire Survivors opnieuw samenstellen. Spelers kunnen aan de slag met: A Garlic Paradise, World of Light and Dark en wanneer je de DLC Legacy of the Moonspell in huis hebt, kun je met het avontuur van de uitbreiding aan de haal. Ben jij klaar om wederom jezelf te verliezen in Vampire Survivors?

Wij vinden Vampire Survivors de perfecte game. Zet jij de survivalgame van poncle ook op een voetstuk?

Vampire Survivors v1.8.0: The Deeplorable Update wordt later vandaag beschikbaar gemaakt voor de pc en Xbox-consoles. De update verschijnt op een later moment op de Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Bron: poncle
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Series

-

Uitgever

poncle

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

poncle

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord