Trailer: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 krijgt nieuwe trailer

Geplaatst:
Aangepast: 7 mei 2020 18:17

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 heeft een nieuwe trailer, genaamd 'Come Dance'. Deze trailer is uit de doeken gedaan tijdens de Inside Xbox-presentatie van vanmiddag.

Deze game heeft natuurlijk een grote fanbase en wordt al lang verwacht. In de game speel je een vampier die verwekt is tijdens een terroristische vampieraanval die een bloedhandelsoorlog veroorzaakte in Seattle. De trailer zet een aparte, ongemakkelijke sfeer neer, die wel past bij het onderwerp van de game. Het belangrijkste doel is om jouw menselijkheid niet uit het oog te verliezen, wat duidelijk geen makkelijke taak gaat worden. Vijanden worden vrienden of bondgenoten, maar het kan natuurlijk ook andersom. Het lijkt erop dat alles kan in de wereld van vampiers.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 'Come Dance' trailer is nu te bekijken.

Bron: Inside Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

The Chinese Room

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord