Trailer van The Chronicles of Spellborn

Geplaatst: 27 november 2008 12:58
Aangepast: 25 juli 2018 13:46
-

The Chronicles of Spellborn is een Massive Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) die ontwikkeld is door het Nederlandse Spellborn NV en wordt uitgegeven door Mindscape.

The Chronicles of Spelborn speelt zich af in een donkere postapocalyptische fantasie wereld en brengt duizenden gamers samen in een wereld die door een explosie geheel is verwoest, de Deadspell Storm. Binnen de Deadspell Storm bevinden zich vijf hoofd-shards, 'The Enclave of the Five Sacrifices", een soort reusachtige grotten. Hierin moeten de gamers allerlei quests oplossen en gevechten aangaan om te onthullen wat verborgen ligt in het verleden, heden en de toekomst.

Hieronder de nieuwste trailer:

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Chronicles of Spellborn

Ontwikkelaar:

Spellborn NV

Uitgever:

Mindscape

Release:

5 december 2008

-

Pc