Trailer: Veel draken in de Wow: Dragonflight cinematic trailer

Geplaatst:

Zoals te verwachten zien we een hoop draken in de nieuwe cinematic trailer voor World of Warcraft: Dragonflight. In de nieuwe uitbreiding reis je af naar Dragon Isles.

Vergeleken met eerdere trailers van World of Warcraft uitbreidingen, is deze trailer redelijk kalm. Er is geen slagveld te zien, of vechtende vampiers. Uiteraard focust de trailer vooral op de draken. We volgen een dwerg en een trol die op de vlucht zijn voor een draak. Daarnaast krijgen we een Dracthyr te zien, het nieuwe speelbare drakenras. Het lijkt erop dat Dragonflight als uitbreiding weer een beetje terug gaat naar de roots van World of Warcraft, vooral op het gebied van lore.

World of Warcraft: Dragonflight komt officieel uit op 28 november, maar er is al een pre-expansion patch uit.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Dragonflight

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

28 november 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord