Trailer: Word een draak in World of Warcraft: Dragonflight

Geplaatst:
Aangepast: 20 april 2022 09:28

De nieuwste uitbreiding van World of Warcraft is onthuld. Ditmaal kun je de vorm van een draak aannemen in World of Warcraft: Dragonflight.

Tijdens een speciale aankondigingsstream werd de nieuwste uitbreiding van World of Warcraft onthuld. Deze nieuwe uitbreiding staat helemaal in het teken van draken. De onthullingstrailer begint met Alexstrasza the Life-Binder die ons uitlegt wat de setting van deze nieuwe uitbreiding wordt. De uitbreiding gaat namelijk over een expeditie naar de Dragon Isles, daar waar de verschillende Dragonflights oorspronkelijk vandaan komen. Na tienduizend jaar keren de draken namelijk weer terug naar hun thuisland. Deze setting leent zich ook beter voor de reeds geïmplementeerde cross-faction Instances waarbij de Horde en de Alliance samen kunnen spelen. Naast een nieuw verhaal op een nieuwe locatie, brengt de nieuwste uitbreiding nog veel meer met zich mee. Er komt namelijk een nieuwe Race/Class-combinatie naar de game. Het nieuwe ras is de Drachtyr, die kunnen wisselen tussen een menselijke gedaante en een drakenvorm. De nieuwe Class is de Evoker, die alleen door de Drachtyr gekozen kan worden. De Evoker is een zogenaamde Hero Class en specialiseert zich in drakenmagie die zowel aanvallend of genezend gebruikt kan worden. Daarnaast worden er ook speciale nieuwe mounts toegevoegd. Deze mounts zijn draken die je compleet naar eigen wens kunt aanpassen, zoals je dat met je personage ook doet. tot slot worden ook de Talents, Professions en de gebruikersinterface op de schop genomen en wordt de level cap verhoogd naar level 70.

World of Warcraft: Dragonflight heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt later voor de pc. Binnenkort vindt er wel al een alpha plaats.

Bron: Blizzard Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Dragonflight

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

28 november 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord