Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

World of Warcraft krijgt een nieuwe uitbreiding

Er is een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft in de maak. De onthulling van de nieuwe content vindt volgende maand plaats.

Alhoewel World of Warcraft, de enorm succesvolle MMO van Blizzard, inmiddels in aanmerking komt voor een veteranenkorting, ontvangt de game in het jaar 2022 nog steeds nieuwe content. In een blogpost heeft het team achter de game bekendgemaakt dat World of Warcraft weer een nieuwe uitbreiding gaat ontvangen. Het verhaal over jouw avonturen in Azeroth heeft dus nog lang niet de laatste bladzijde bereikt. De officiële onthulling van de nieuwe World of Warcraft-expansie vindt plaats op 19 april. Tevens is er wat meer informatie vrijgelaten over de opkomende Warcraft-game voor mobiele telefoons. De officiële bekendmaking van deze fonkelnieuwe titel volgt in mei van dit jaar.

Speel jij nog steeds trouw World of Warcraft en ben je benieuwd naar de nieuwe uitbreiding? Laat het ons weten in een reactie.

BRON World of Warcraft

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?