World of Warcraft roadmap voor 2024 vrijgegeven

Geplaatst: 20 december 2023 17:00
Aangepast: 9 januari 2024 12:43
-

De laatste dagen van 2023 maken hun entree en als je een MMO speelt dan wil je toch de plannen voor 2024 weten. Dat komt goed uit, want Blizzard heeft de roadmap van 2024 voor World of Warcraft vrijgegeven.

De roadmap van 2024 zit vol met updates. Het begint met de Seeds of Renewel waarin de Dragon Isles epilogue wordt toegevoegd. In de lente gaat vervolgens Season 4 van start wat vooral een nieuw pvp-seizoen inluid. In datzelfde kwartaal komt ook Dark Heart uit met daarin de timerunning: Pandamonium en de harbringer quest. De The War Within Pre-patch met World events, warbands en guild updates verschijnt pas in de zomer van 2024. Daarna komt de grote DLC: The War Within met een nieuw verhaal, nieuwe zones, dungeons en raids. De roadmap wordt afgesloten met de Content Update in de herfst, waarin er een nieuw verhaal met nieuwe quests wordt toegevoegd. Tijdens Blizzcon konden we al genieten van drie The World Within TrailersJe kunt hieronder de volledige roadmap bekijken.

World of Warcraft 2024 roadmap

World of Warcraft is te spelen via de pc. De updates hebben geen specifieke datum gekregen.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

11 februari 2005

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord