Nieuwe WoW: The War Within Warcraft trailer

Geplaatst: 22 april 2024 20:48
Aangepast: 22 april 2024 22:59
-

Inmiddels mag World of Warcraft al bijna twintig kaarsjes uitblazen, maar de game weet van geen stoppen. Sterker nog, Blizzard heeft een nieuwe trailer gedeeld van de aan aankomende uitbreiding: The War Within.

Oke, een trailer staat nogal in schril contract met de drie World of Warcraft: The War Within trailers die we in november voor de kiezen kregen geworpen, maar dat mag de pret niet drukken. Deze nieuwe trailer staat in het teken van Delves. De zijn kortdurende activiteiten die je allen of met een groep tot wel vijf personen kunt doen. Denk hierbij uiteraard aan vechten, maar ook aan het oplossen van puzzels en het trotseren van platform elementen. Je kunt Delves in relatief korte periode doorkruisen en het biedt een nieuwe manier om beloningen te ontvangen.

Helaas blijft een exacte releasedatum voor World of Warcraft: The War Within nog even uit, maar de uitbreiding staat wel gepland om dit jaar nog te verschijnen.

Bron: IGN
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

11 februari 2005

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord