Chris Metzen is de nieuwe Warcraft Creative Director

Geplaatst:

Chris Metzen is benoemd als nieuwe Executive Creative Director bij het Warcraft universum. Blizzard maakte dit onlangs bekend via hun officiële Twitter-kanaal.

Tijdens BlizzCon 2023 gaat de uitgever meer werk onthullen van Metzen, laten ze ook weten in hun statement. Metzen was al eerder de creative lead bij meerdere World of Warcraft uitbreidingen, waaronder Mists of Pandaria. Al sinds Warcraft 1 heeft Metzen een belangrijke rol gespeeld in het ontwikkelingsproces van de games. In 2016 werkte hij als creative director aan Overwatch, waarna hij een kleinere rol aannam bij Blizzard. Uiteindelijk stopte hij helemaal bij de uitgever om aan een tabletop game te werken. Eind vorig jaar ging hij weer voor Blizzard werken als adviseur, maar nu is hij echt weer terug in zijn originele rol.

Aan de beschrijving van Blizzard te zien, wordt Metzen niet alleen verantwoordelijk voor World of Warcraft, maar voor de gehele Warcraft franchise.

Bron: Twitter Blizzard

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

11 februari 2005

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord