World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Warcraft-game voor mobiele telefoons opkomst

Tijdens de publicatie van de kwartaalcijfers van Activision Blizzard heeft het Amerikaanse bedrijf bekendgemaakt dat er een Warcraft-game naar mobiele telefoons komt.

Hoewel er al enkele jaren geruchten de ronde doen over een mobiele Warcraft-game lijkt het er dit jaar ook echt van te komen. Blizzard gaf in de presentatie aan dat er in 2022 nieuwe content voor World of Warcraft en Heartstone wordt uitgebracht. Hierbij werd er ook genoemd dat er een Warcraft-game naar de mobiele telefoons komt. Details over de aankomende game heeft Blizzard overigens niet gegeven, waardoor we niet weten hoe het eruit komt te zien of wat voor game het gaat worden.

onbekend

In hetzelfde bericht is te lezen dat Activision Blizzard te maken heeft gehad met een omzetverlies van bijna tien procent in het vierde kwartaal.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?