World of Warcraft: Shadowlands

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 november 2020
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Trailer: WoW: Shadowlands Chains of Domination cinematic onthuld

Tijdens BlizzCon hebben we een nieuwe World of Warcraft cinematic mogen zien. Deze cinematic laat ons zien wat ons in Chains of Domination te wachten staat.

Het was al bekend dat Chains of Domination de eerste grote Shadowlands patch is. Tijdens BlizzConline hebben we echter ook de eerste cinematic van de uitbreiding mogen zien. In deze cinematic van Chains of Domination zien we hoe het verhaal in de Shadowlands verdergaat. Zo zien we hoe Sylvanas een nieuwe bondgenoot weet te verwerven. In een enorme plottwist zien we hoe Anduin zichzelf overgeeft aan de Banshee Queen. Hij verandert in een Death Knight en steekt de Archon van Bastion neer.

World of Warcraft: Shadowlands is momenteel te spelen op pc.

BRON Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?