World of Warcraft: Shadowlands

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 november 2020
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

World of Warcraft: Shadowlands doet het ontzettend goed

World of Warcraft: Shadowlands is inmiddels een tijdje uit, maar doet het ontzettend goed. De nieuwste uitbreiding heeft namelijk al een aantal records gebroken.

Shadowlands is inmiddels de achtste uitbreiding van een MMORPG die inmiddels zestien jaar oud is. Toch is de nieuwste uitbreiding de meest succesvolle ooit. Je kunt in mijn review van World of Warcraft: Shadowlands al lezen dat de uitbreiding op veel punten goed in elkaar zit, maar ook de cijfers liegen er niet om. We wisten voor de release al dat Shadowlands de meeste pre-sales had van alle tot dan toe uitgekomen uitbreidingen. Inmiddels is World of Warcraft: Shadowlands uitgegroeid tot de snelst verkopende pc-game aller tijden. Op de eerste dag van de release ging de game namelijk 3,7 miljoen keer over de toonbank. Dat is een nieuw record ten opzichte van Diablo 3, ook van Blizzard, die op de eerste dag 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Daarnaast maakt Blizzard ook bekend dat spelers dit jaar meer tijd in de game hebben doorgebracht dat op elk ander moment in de afgelopen tien jaar. We kunnen dus wel stellen dat Shadowlands een groot succes is voor de MMO.

World of Warcraft: Shadowlands is nu te spelen op pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?