Trailer: Verhalende RPG The Traumaturge heeft een nieuwe trailer

-

Verhalende RPG The Thaumaturge heeft een nieuwe trailer gekregen. De game werd begin dit jaar aangekondigd en verschijnt als het goed is dit jaar nog.

De ontwikkelaar achter The Thaumaturge, 11 Bit Studios, kennen we natuurlijk van de Witcher 1 en Frostpunk. Eerder deze maand kwam de ontwikkelaar met een story trailer, waardoor we een idee kregen van het verhaal achter The Thaumaturge. Dit keer richt de trailer zich op griezelige vijanden die we tegen gaan komen in de RPG, die bekendstaan als Salutors. 11 Bit Studios beschrijft ze als 'duistere etherische wezens', die aan de trailer te zien een hoop verschillende vormen aan kunnen nemen. Wiktor, het hoofdpersonage van de game, is een van de weinigen die deze wezens kan zien. In de nieuwe trailer geeft een van de ontwikkelaars uitleg over de Salutors en wat hun rol gaat zijn in de RPG.

The Thaumaturge heeft nog geen officiële releasedatum, maar staat nog op de planning voor dit jaar.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Thaumaturge

Ontwikkelaar:

Fool's Theory

Uitgever:

11 bit studios

Release:

4 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord