Rollerdrome

  • Ontwikkelaar Roll7
  • Eerste releasedatum 16 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Sport
  • Gameliner score

Trailer: Verrassende rolschaatsgame Rollerdrome onthuld

Eén van de meest verrassende games tijdens State of Play was toch wel Rollerdrome. De game viel tijdens de presentatie vooral op door zijn stijl en gameplay.

Neem een flinke dot Sable, flikker daar wat WET bij (je weet wel, die game met die knieschuivende chick op de Xbox 360) en mix dat vervolgens zorgvuldig met een scheut Tony Hawk's Pro Skater, dan is Rollerdrome het uiteindelijke resultaat. Terwijl je de meest stijlvolle acties uitvoert op de half-pipe schiet je ondertussen vijanden neer met je dual wield guns of ander wapentuig. Je moet er maar op komen, maar dat is dus wel het doel. Iedereen voor z'n flikker schieten terwijl je op je gemak een Eagle of andere zieke move uit je skeelers perst. Rollerdrome wordt ontwikkeld door Roll7 en uitgegeven door Private Division. De aankondging van deze unieke game ging natuurlijk gepaard met een trailer.

Vanaf 16 augustus kun je aan de slag met Rollerdrome op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?