Video: Level design Rollerdrome te zien in eerste dev video

Geplaatst: 13 juli 2022 08:50
Aangepast: 13 juli 2022 09:00

Uitgever Private Division heeft onlangs de eerste dev video van Rollerdrome vrijgegeven. In deze video leren we meer over het level design van de game.

Tijdens de State of Play afgelopen maand werd de verassende rolschaatsgame Rollerdrome onthuld. In deze game doe je enerzijds vette tricks op je rolschaatsen en anderzijds schiet je je vijanden voor hun harses met verschillende soorten vuurwapens. Natuurlijk is dit niet de meest voor de hand liggende combinatie, dus ontwikkelaar Roll7 en uitgever Private Division hebben daarom besloten in een reeks dev video's uit te leggen wat de game precies is en wat de gedachte achter Rollerdrome nou is geweest. In de eerste dev video wordt de flow van de game en het level design uitvoerig besproken. Zo wordt uitgelegd dat de verschillende levels zodanig zijn vormgegeven dat het level er eigenlijk altijd voor zorgt dat je gauw terug in de actie komt en nooit te ver van je vijanden verwijderd bent. Ook is er met het level design rekening gehouden met het feit dat je je op rolschaatsen voortbeweegt. Zo is er voor gezorgd dat je altijd aan het bewegen bent en eigenlijk nooit stil komt te staan.

Rollerdrome verschijnt 16 augustus voor de pc via Steam, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Private Division
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rollerdrome

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

16 augustus 2022

Ontwikkelaar

Roll7

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord