Trailer: Vertrouw op de zombies in Welcome to ParadiZe

-

Welcome to ParadiZe, eerder ParadiZe Project genoemd, draait niet alleen om overleven. Er zit ook een verhaal in deze zombiegame. Samen met je eigen zombie bondgenoten moet je de andere zombies vernietigen en daar heb je wel vertrouwen voor nodig.

ParadiZe Project werd in 2022 aangekondigd en heeft ondertussen een naamsverandering ondergaan. In de nieuwste trailer krijgen we een reclamespotje te zien van de vader van het hoofdpersonage. Hierin is te zien dat hij een kamp heeft gebouwd waarin je even tot rust kunt komen. Zombies lopen namelijk rond in de wereld, maar kamp ParadiZe wordt juist beschermd door zombies. Jeff Tusk heeft namelijk een manier gevonden om zombies te hacken waardoor ze je helpen met allerlei taken en je beschermen. Erg succesvol lijkt het idee niet te zijn geworden, maar jij kunt er gewoon gebruik van maken.

Welcome to ParadiZe verschijnt op 29 februari voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Welcome to ParadiZe

Ontwikkelaar:

EKO Software

Uitgever:

Nacon

Release:

29 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord