Trailer: Vecht voor je leven in zombiegame ParadiZe Project

-

ParadiZe Project, een nieuwe zombiegame van Eko Software, is vandaag tijdens de Nacon Connect-presentatie uit de doeken gedaan. In de aankondigingstrailer werpen we een blik op de mysterieuze open wereld van de game.

Kun je je Dummie de Mummie nog herinneren? Vervang die mummie door een legioen aan zombies, en je hebt een globale samenvatting van ParadiZe Project, de nieuwste game van Eko Software. In de game verken je een mysterieuze open wereld die barst van de zombies. Alhoewel een deel van de game bestaat uit het verzamelen van materialen, het maken van wapens en het vechten voor je leven, bevat de wondere wereld van Paradize een aangename verrassing. Door zombies te hacken, kunnen ze aan jouw kant komen te staan. En zeg nou zelf, wat is er beter dan een zombie die je beschermt, versperringen voor je bouwt en heel misschien zelfs je was ophangt? Dat laatste is niet bevestigd.

Je kunt de game met eigen ogen zien in de onderstaande trailer.

ParadiZe Project verschijnt in 2023 op de pc en consoles. In dezelfde Nacon Connect-presentatie waar de game werd aangekondigd, werd ook Gangs of Sherwood onthuld.

Bron: Nacon

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Welcome to ParadiZe

Ontwikkelaar:

EKO Software

Uitgever:

Nacon

Release:

29 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord