Trailer: Vier veertig jaar WrestleMania in WWE 2K24

-

Je kan je kalender er onderhand op afstemmen; hier is de aankondiging van WWE 2K24. Check de nieuwe gameplay, releasedatum en viering van veertig jaar 'WrestleMania'!

De trailer zit bommetje vol met WWE-legendes. Van Hulk Hogan tot The Undertaker - WWE 2K24 heeft meer dan genoeg sterrenkracht in huis. Cody Rhodes mag dit jaar als coverster functioneren. Tevens is de worstelaar ook prominent aanwezig in het nieuwe beeldmateriaal. Het thema van dit jaar is het schapen van jouw eigen verhaal. WWE 2K24 viert veertig jaar aan 'WrestleMania' en dit doen ze door een editie op de markt te zetten met flink wat toffe content. Zo kun je in de nieuwe gamemodus - genaamd Showcase…of the Immortals - door de meest iconische momenten van de desbetreffende vechtsport spelen. Daarnaast worden er nieuwe gameplay-upgrades doorgevoerd en kunnen we ons opmaken voor nieuwe 'Match Types'. Het roster van WWE 2K24 is ook niet mis. Het bevat namelijk namen, zoals: Steve Austin, The Undertaker, Andre the Giant, Cody Rhodes, Bianca Belair, John Cena, Rhea Ripley en Roman Reigns.

WWE 2K24 is beschikbaar vanaf 8 maart voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: 2K
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WWE 2K24

Ontwikkelaar:

Visual Concepts

Uitgever:

2K Games

Release:

8 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord