PlayStation Plus-games voor oktober 2024 bekend

-

PlayStation Plus-leden kunnen genieten van een mooie maand. In oktober download je namelijk een moddervette worstelgame en er wordt ook nagedacht over Halloween middels een aantal iconische horrorgames.

Laat ik maar met de deur in huis vallen en de dichtstbijzijnde klapstoel op je rug kapot meppen: WWE 2K24 is onderdeel van de line-up. Ja, PlayStation Plus-abonnees kunnen genieten van de vechtgame, waarin je het opneemt tegen de legendarische worstelaars van het WWE-merk. Mocht stoeien niet jouw ding zijn, geen nood. PlayStation weet dat Halloween eraan komt en maakt daarom een tweetal iconische horrorgame beschikbaar. De remake van Dead Space wordt toegevoegd aan het aanbod en de cultklassieker Doki Doki Literature Club Plus! mag zich ook mengen in de downloadlijst. De volgende games zijn dus te downloaden vanaf 1 oktober:

PlayStation Plus oktober 2024

Kan het jou een beetje bekoren? Laat het ons weten.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WWE 2K24

Ontwikkelaar:

Visual Concepts

Uitgever:

2K Games

Release:

8 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord