Pure hekserij voor PlayStation Plus line-up september 2024

-

PlayStation Plus-leden gaan een mooie maand tegemoet. Drie interessante games staan te trappelen om de online bibliotheken te verrijken - en daarvan mogen we Harry Potter: Quidditch Champions een Day One titel noemen!

Ja, want de Harry Potter-game gebaseerd op Zwerkbal staat in de schijnwerpers voor de maand september. Sony en Warner Bros. Games slaan de handen ineen en brengen de titel vanaf dag één naar PlayStation Plus voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Komt goed uit, want Harry Potter: Quidditch Champions bevat online multiplayer, dus je kan je maatjes al vlug overtuigen om de bezem uit de kast te halen. Nu ze daar toch aan het graaien zijn, wellicht kunnen ze meteen een honkbalknuppel ergens vandaan toveren. MLB The Show 24 staat namelijk klaar bij het honk. De sportgame van Sony San Diego is klaar om een homerun te scoren bij het gamende publiek. Klinken deze games nou allemaal té actief en zoek je naar een slow burn? Dan moet je Little Nightmares II goed in de gaten houden. De horrorgame van Tarsier Studios is niet voor de poes, maar is zeker wel de ervaring waard. Voor de volledigheid is hier het lijstje:

PlayStation Plus September 2024

De games zijn te downloaden vanaf 3 september! Welke pak jij op? Vergeet niet de PlayStation Plus-games van augustus niet te downloaden, voordat je ze misloopt.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harry Potter: Quidditch Champions

Ontwikkelaar:

Unbroken Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

3 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord