Word Zwerkbal kampioen in Harry Potter: Quidditch Champions

-

Ik heb nog steeds geen flauw idee wat de spelregels van Zwerkbal zijn. De nieuwe trailer van Harry Potter: Quidditch Champions verduidelijkt dit ook niet, maar wel wat we straks van de game kunnen verwachten.

Quidditch, of Zwerkbal in het Nederlands, is een fictieve sport die in de wereld van Harry Potter wordt gespeeld. Deze magische vorm van Rugby met verschillende ballen die je door een setje ringen moet gooien, wordt gespeeld op vliegende bezemstelen. Middels de nieuwe trailer van Harry Potter: Quidditch Champions zien we wat je straks allemaal in de game kunt doen. Zo is er een singleplayer carrièremodus, waarbij je kunt meedoen aan verschillende toernooien en kunt strijden om de felbegeerde Quidditch World Cup. Als je echt zieke Zwerkbal skills hebt, kun je daarnaast ook meedoen met de online competitieve modus. Tot slot bevat de game iconische personages waar je mee kunt spelen, zoals natuurlijk Harry Potter, Draco Malfoy en Ron Weasley. Er zit daarnaast ook een Character Creator in om je eigen Zwerkbal-superster te maken.

Harry Potter: Quidditch Champions is vanaf 3 september beschikbaar op alle platformen en via PlayStation Plus.

Bron: Warner Bros. Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harry Potter: Quidditch Champions

Ontwikkelaar:

Unbroken Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

3 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord