Zit jij klaar voor Harry Potter: Quidditch Champions?

-

Unbroken Studios en Warner Bros. Games wil ons eraan herinneren dat Harry Potter: Quidditch Champions over enkele dagen al in de schappen ligt. De beste manier om dat te doen is natuurlijk door een nieuwe trailer te delen.

Een mooie trailer is het zeker, want we zien de iconische zwerkbal momenten uit de Harry Potter-films. Terwijl ze vervolgens worden nagebootst in Harry Potter: Quidditch Champions. Hoewel het mogelijk is om je eigen personage te maken en te stylen kun je ook als Harry Potter, Ron Wemel en Draco Malfidus het veld betreden. Terwijl je in de campagne de kneepjes van het vak leert, kun je ook online je vaardigheden testen. Het is niets voor niets dat we de verschillende arena's voorbij zien komen in de trailer. Sommige kennen we van de films, terwijl andere alleen zijn omschreven. Hoewel je kunt kiezen uit vier rollen zullen er maar maximaal drie spelers aanwezig zijn op het veld, per team.

De wereldkampioenschappen van Harry Potter: Quidditch Champions gaan op 3 september van start. Dit geldt voor de pc, PlayStation-consoles, Xbox-consoles en de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harry Potter: Quidditch Champions

Ontwikkelaar:

Unbroken Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

3 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord