PlayStation Plus voor augustus '24 brengt LEGO Star Wars

-

Op een PlayStation, hier heel erg ver vandaan, kun jij aan de slag met de nieuwe titels afkomstig van PlayStation Plus. Check hier de line-up van augustus '24!

Er is weer voor ieder wat wils. Doorkruis de negen films uit de Skywalker-saga in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. De grootste LEGO-game tot op heden staat klaar om een entree te maken in het PlayStation Plus-programma. Met meer dan 300 personages is deze titel een échte avonturengame waar Star Wars-fans op kunnen bouwen. Mocht je meer de horror willen opzoeken, maar probeer je je eerste stappen te zetten in dit intense genre? Dan kan je eigenlijk niet mis met Five Nights at Freddy's: Security Breach. Je speelt als de jonge Gregory en je moet uit het Freddy Fazbears Mega Pizzaplex zien te ontsnappen - al lijkt er meer aan de hand te zijn. Tot slot kun je aan de haal met Ender Lilies: Quietus of the Knights. Deze veelgeprezen Metroidvania kent een vrouwelijk hoofdpersonage en een duistere fantasiewereld. Nog even op een rijtje:

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga | PS4 en PS5
  • Five Nights at Freddy’s Security Breach | PS4 en PS5
  • ENDER LILIES: Quietus of the Knights | PS4

PlayStation Plus augustus 24

Het drietal aan games is te downloaden vanaf 6 augustus.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Ontwikkelaar:

Traveller's Tales

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

5 april 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord