Downloadnieuws: LEGO Star Wars en meer naar Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 5 december 2022 09:17

Xbox Game Pass is bezig met een sterk jaar en ook in de laatste maand worden er aardig wat titels toegevoegd. Check hier de aankomende line-up!

De grote verrassing van deze maand moet toch wel LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zijn. In deze LEGO-game kun je alle films verkennen met je favoriete personages. Eastward maakt een debuut op het Xbox-platform via Game Pass. Deze indie-RPG kun je vandaag al spelen, net zoals The Walking Dead: The Final Season en Totally Reliable Delivery Service. De kinderlijke horrorgame Hello Neighbor 2 lanceert op de dienst en ook High on Life is vanaf dag één beschikbaar. Daarnaast worden Chained Echoes, Potion Craft, Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan en Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition toegevoegd.

Update 02-12-'22: Hot Wheels Unleashed komt (nog) niet naar Game Pass. Xbox geeft aan dat er spoedig een nieuwe releasedatum wordt aangekondigd.

De nieuwe games zijn te downloaden tussen 1 december (vandaag) en 15 december. Welke titel staat klaar in jouw downloadlijst?

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Series

LEGO

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 april 2022

Ontwikkelaar

TT Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord