LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 5 april 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Downloadnieuws: LEGO Star Wars en meer naar Game Pass

Xbox Game Pass is bezig met een sterk jaar en ook in de laatste maand worden er aardig wat titels toegevoegd. Check hier de aankomende line-up!

De grote verrassing van deze maand moet toch wel LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zijn. In deze LEGO-game kun je alle films verkennen met je favoriete personages. Eastward maakt een debuut op het Xbox-platform via Game Pass. Deze indie-RPG kun je vandaag al spelen, net zoals The Walking Dead: The Final Season en Totally Reliable Delivery Service. De kinderlijke horrorgame Hello Neighbor 2 lanceert op de dienst en ook High on Life is vanaf dag één beschikbaar. Daarnaast worden Chained Echoes, Potion Craft, Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan en Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition toegevoegd.

Update 02-12-'22: Hot Wheels Unleashed komt (nog) niet naar Game Pass. Xbox geeft aan dat er spoedig een nieuwe releasedatum wordt aangekondigd.

De nieuwe games zijn te downloaden tussen 1 december (vandaag) en 15 december. Welke titel staat klaar in jouw downloadlijst?

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?