Trailer: Nieuwe personages komen naar LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Geplaatst:

Er komen binnenkort nieuwe personages naar LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Dat werd onlangs bekendgemaakt met een trailer.

Eerder dit jaar verscheen de laatste LEGO Star Wars-game in de schappen. Patrick was in zijn review heel positief over The Skywalker Saga. In april verscheen de eerste Star Wars-dlc en die voegde The Mandalorian en Rogue One toe samen met verschillende andere populaire personages. In november verschijnt de tweede character collection en de LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition die alle dlc bevat. In de tweede dlc worden de personages uit de series Andor, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett, The Clone Wars en Rebels toegevoegd. Je kan nu ook na je vele intergalactische avonturen ook even relaxen aan het strand met de Summer Vacation pack. De trailer is hieronder te bekijken.

LEGO Star Wars : The Skywalker Saga Galactic Edition verschijnt samen met de tweede character collection op 2 november voor alle platformen.

Bron: Xbox

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Series

LEGO

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 april 2022

Ontwikkelaar

TT Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord