LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 5 april 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe personages komen naar LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Er komen binnenkort nieuwe personages naar LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Dat werd onlangs bekendgemaakt met een trailer.

Eerder dit jaar verscheen de laatste LEGO Star Wars-game in de schappen. Patrick was in zijn review heel positief over The Skywalker Saga. In april verscheen de eerste Star Wars-dlc en die voegde The Mandalorian en Rogue One toe samen met verschillende andere populaire personages. In november verschijnt de tweede character collection en de LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition die alle dlc bevat. In de tweede dlc worden de personages uit de series Andor, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett, The Clone Wars en Rebels toegevoegd. Je kan nu ook na je vele intergalactische avonturen ook even relaxen aan het strand met de Summer Vacation pack. De trailer is hieronder te bekijken.

LEGO Star Wars : The Skywalker Saga Galactic Edition verschijnt samen met de tweede character collection op 2 november voor alle platformen.

BRON Xbox

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?